top of page

i er velkommen til at give ris eller ros i kontaktformularen nedenfor

online personlig træner der skaber resultater, med en masse forskellige styrkesportsgrene 

træning på farten 

der findes forskellige metoder i træning, som man kan udnytte for at få en effektiv træning på kortere tid. programmet består af 1 program der burde vare 20-30 minutter, og et program der varer 45-60 minutter.  

udstyr til 20 min program: pullup bar eller træningselastik. 

udstyr til 45 min program: enten til home gym eller et fitness center. 

niveau: begynder

handstand expert

at stå på hænder er et værdigt "trick" at bruge tid på. Det er et skill med masser potentiale at gro i. f.eks. kan man øve de forskellige "handstand shapes" og derefter one arm handstand. eller man kan arbejde imod handstand pushups..

udstyr: en væg man kan lægge sine fødder på

calisthenics basics program 

i dette program kan du mestre de basale calisthenics øvelser, som giver dig fundamentet til at træne mere avanceret skills. som f.eks. muscle up, front lever, handstands pushups osv. 

udstyr: pullup bar, Dip bar (ikke obligatorisk) gymnastikringe (ikke obligatorisk) 

loop fitness program

loop fitness er til dig der gerne vil i fitness center men ikke vil betale alt for meget i abonnement. tilsvarende har jeg lavet et billigt program som man kan gå igsng med, straks.

udstyr: loop fitness abonnement

streetlifting/weigthed calisthenics program

med streetlifting kan man blive ved med at træne de basale øvelser i calisthenics som dips, pullups og squats men med ekstra vægt. på den måde vil man for altid være udfordret af de basale øvelser. 

udstyr: dipbælte, squat rack m. barbell, dipbar, og pullup bar 

minimum krav: 10 pullups, 10 dips, 10 squats m. barbell

bodybuilding program

dette program er til dig der er relativt "bidt" af træning og gerne vil have et program efter man er nået ud af begynder fasen. programmet er medium-høj volume, og er et push-pull-legs program. kombineret med god madplan og god søvn vil det give gains til mange år endnu

udstyr: fitness abonnement eller fuldt udstyret home gym

niveau: intermediate-advanced

Som disclaimer skal det dog siges at jeg ikke er uddannet personlig træner, men at jeg har en del personlig erfaring. Jeg har derudover lavet en masse research inden for fitness området ud a ren interesse.

powerlifting program

powerlifting programmet består af en periode med mange tunge løft i dødløft, squats og bænkpres. Det er især svært at have squats og dødløft i samme program, da man bruger mange af de samme muskelgrupper til de to øvelser. det er dog ikke umuligt at kombinere de to øvelser i et program.

udstyr: vægtløftningsbælte (anbefaling), straps (anbefaling) squatrack og bænk. 

niveau: intermediate-advanced

udstyr: gymnastikringe 

niveau: begynder - avanceret

 

gymnastikringe er noget af det mest versatile træningsværktøj jeg kender derfor har jeg dedikeret et program til netop dette. det eneste man skal bruge for at blive stærk eller have en god krop er et par gymnastikringe samt noget at hænge dem op på.  

gymnastikringe 

kontakt

Lad mig høre jeres kommentarer, tager gerne imod ris og ros.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

tak for feedback

bottom of page